The Sail Trip 2022

The Sail Trip is een once-in-a-lifetime avontuur waarbij je met een zeilboot de wateren van de Adriatische Zee bij Kroatië bevaart. Je zeilt van eiland naar eiland, gaat voor anker in gezellige baaitjes en ontdekt elke dag unieke plekjes.

intro image
intro image
intro image
intro image

Dalmatië

The Sail Trip vaart langs één van de mooiste kuststroken van het Kroatië: Dalmatië. Een regio die bekend staat om haar honderden prachtige eilandjes, parelwitte stranden en kristalhelder water.

intro image
intro image
intro image
intro image

THE SAIL TRIP

Je zeilt van eiland naar eiland waarbij je kleine verborgen baaien zult ontdekken en verschillende authentieke dorpjes bezoekt. Samen met de andere boten van de Sail Trip vloot vaar je Route North of Route South. Ontdek de routes hieronder!

VAAR HET AVONTUUR TEGEMOET! Schrijf me in!
intro image

Sail trip package

Vanaf €720,
Incl.

- Ticket The Sail Trip 2022
- 7 overnachtingen op een zeiljacht
- Zeilroute Dalmatische kust
- 4x Sailing basics workshop
- Gebruik Skin Diving & sups
- Boat & bay Party + Beachclub party

Excl.
- Liggeld havens (afhankelijk van route)
- Pick up & drop off Split of Zadar
- Administratiekost (€5,-)

Vanaf €720,
Incl.

- Ticket The Sail Trip 2022
- 7 overnachtingen op een zeiljacht
- Zeilroute Dalmatische kust
- 4x Sailing basics workshop
- Gebruik Skin Diving & sups
- Boat & bay Party + Beachclub party

Excl.
- Liggeld havens (afhankelijk van route)
- Pick up & drop off Split of Zadar
- Administratiekost (€5,-)

intro image

Steden

In acht dagen ontdek je de meest adembenemende eilanden van de Dalmatische kust. Tussen de wilde natuur, verborgen baaien en de historische steden en dorpen vol geschiedenis, zeil je van de ene ontdekking naar de andere. Dalmatië bied je een uitzonderlijke natuur en authenticiteit, maar daarentegen is het ook rijk aan plaatsen om te feesten of te drinken.

In acht dagen ontdek je de meest adembenemende eilanden van de Dalmatische kust. Tussen de wilde natuur, verborgen baaien en de historische steden en dorpen, zeil je van de ene ontdekking naar de andere. Dalmatië bied je een uitzonderlijke natuur en authenticiteit, maar daarentegen is het ook rijk aan plaatsen om te feesten en te genieten. Laat je meeslepen door de muziek van de lounge en beachclubs bij zonsondergang en dans op het ritme van de zomer op het strand.

intro image

Activiteiten

Tijdens de Sail Trip zijn er tal van mogelijkheden voor leuke en spannende activiteiten. Je kan in de meest prachtige baaitjes van Kroatië snorkelen, zwemmen of duiken. In de verschillende dorpjes zijn er activiteiten als wijnproeverijen, een scootertrip of het huren van jetski’s. Iedere zeilboot is voorzien van een Dinghy boat waarmee je naar de verborgen caves en snorkellocaties kunt varen.

Tijdens de Sail Trip zijn er tal van mogelijkheden voor leuke en spannende activiteiten. Je kan in de meest prachtige baaitjes van Kroatië snorkelen, zwemmen of duiken. In de verschillende dorpjes zijn er activiteiten als wijnproeverijen, een scootertrip of het huren van jetski’s. Iedere zeilboot is voorzien van een bijboot waarmee je naar de verborgen caves en snorkellocaties kan varen.

Highlight picture the Sail Trip
Highlight picture the Sail Trip
Highlight picture the Sail Trip
Highlight The Sail Trip
Highlight The Sail Trip
Highlight The Sail Trip

THE WILD WIND SAILS

Tijdens de reis zijn jullie als zeilteam, samen met de schippers, altijd afhankelijk van de wind. Gebaseerd op de weersomstandigheden wordt daarom aan het begin van elke week besloten of ‘Route North’ of ‘Route South’ gevaren wordt. Beide routes komen langs de mooiste plekjes van Kroatië. Bekijk hieronder de highlights van beide routes!

route of the Sail Trip

Het Weekschema

Je leeft een week lang in een zeilboot en vaart naar de mooiste eilandjes in Kroatië. Elke dag zul je ruim voldoende tijd hebben om te relaxen op enkele goed verborgen strandjes en om authentieke dorpjes te verkennen. Hieronder vind je het volledige weekprogramma. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt bepaald welke route er gevaren gaat worden!

De zeilboten

Je gaat eilandhoppen op een Sail Trip boat van 6, 8 of 10 personen . Alle boten zijn uitgerust met privé cabines, sanitaire voorzieningen en een gemeenschappelijke leefruimte. De boot die je boekt zal één van onderstaande boten zijn (of een soortgelijke).

CABIN 2 PERS.

Reis met leuke andere deelnemers en slaap in je eigen cabin op de zeilboot. Elke Cabin is geschikt voor 2 personen. Afhankelijk van het aantal andere deelnemers reis je met een 6, 8 of 10 persoons zeiljacht. Je ontmoet elkaar in de kajuit maar kunt jezelf ook lekker terugtrekken in jouw cabin.

Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat

SAILBOAT 4-6 PERS.

Kies jij ervoor om met 4 tot zes personen aan boord te gaan? Dan zal je varen op een boot van ongeveer 9m tot 12m! Aan boord zijn er drie aparte slaapcabines voor twee personen, een gezellige kajuit, een uitgeruste keuken en een toilet/douche. De boot is ook voorzien van een dinghy (bijboot) met buitenboord motor.

Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat

SAILBOAT 7-8 PERS.

Ga jij met zeven of acht personen op pad? Dan krijg jij een boot met vier slaapcabines voor twee personen. De boot is voorzien van twee toiletten/douches, een ruime kajuit, een volledig uitgeruste keuken en een dinghy (bijboot) met buitenboordmotor. De boot heeft een lengte van 11m tot 14m.

Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat

SAILBOAT 9-10 PERS.

Heb jij zin om met negen of tien personn aan boord te stappen? Dan vaar jij op een boot van 13m tot 16m. Aan boord zijn vijf slaapcabines voor twee personen, drie toiletten/douches, een gezellige kajuit, een volledig uitgeruste keuken en een dinghy (bijboot) met buitenboordmotor.

Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
Picture of sailboat
LET YOUR DREAMS SET SAIL Schrijf me in!

Join The Trip

Boek nu

EARLY BIRD TICKETS

Calendar loading

Praktisch

Wanneer?

The Sail Trip gaat zes weken naar Kroatië van begin juli tot half augustus.

 • Week 1: za 09/07/2022 - za 16/07/2022
 • Week 2: za 16/07/2022 - za 23/07/2022
 • Week 3: za 23/07/2022 - za 30/07/2022
 • Week 4: za 30/07/2022 - za 06/08/2022
 • Week 5: za 06/08/2022 - za 13/08/2022
 • Week 6: za 13/08/2021- za 20/08/2022
De prijs?

De early bird prijs voor een verblijf van een week is vanaf 720€ per persoon.

De exacte prijs per persoon is afhankelijk van de geboekte week, de grootte van de boot en het aantal personen dat deze boot neemt.

Wat is inbegrepen:

 • Een Sail Trip zeilboot
 • Een ervaren skipper
 • Lakens voor de bedden (handdoeken niet)
 • De schoonmaak van de boot aan het einde van de reis
 • Zwemvliezen, duikbrillen en snorkels
 • Bootje voor toegang tot de kust
 • De week van je leven!
Exclusief
 • Kosten ligplaats jachthaven
 • Brandstof
 • Water
 • Eten
 • Transport naar de haven van Trogir
 • Eten/drinken schipper

Reken 100€ extra per persoon voor de kosten verbonden aan de boot, die niet inbegrepen zijn. Deze kosten variëren afhankelijk van het feit of je in een jachthaven slaapt of voor anker ligt in de baaien. Hier zijn ook de kosten voor eten en drinken van de skipper ingerekend.

Wat omtrent corona?
De zomer is nog ver maar we kijken vol enthousiasme uit naar de Sail Trip van 2022!

Ondanks de situatie in de zomer van 2021, heeft de sail trip in de afgelopen zomer elke week plaats kunnen vinden. Het programma kon toen met minimale aanpassingen volledig en gedurende het gehele seizoen doorgaan. Op de sail trip verblijf je vaak op je zeiljacht of in het water en vinden vrijwel alle activiteiten plaats in de buitenlucht. We verwachten dat de situatie dit jaar een stuk beter, maar in ieder geval niet slechter, zal zijn dan vorig jaar.

Corona Cashback Garantie (100% geld terug garantie)
Mocht het zo zijn dat de reis toch niet door kan gaan omwille van een inreisverbod vanuit Kroatië of een negatief reisadvies vanuit Nederland, dan krijg je de mogelijkheid om de reis te verplaatsen naar een andere vertrekdatum of een later seizoen. Indien dit voor jullie niet wenselijk is, wordt de volledige reissom teruggestort.

Zelf kunnen annuleren?
Wij proberen ons als organisatie zo flexibel mogelijk op te stellen op vlak van annuleringen omdat we weten dat het nooit leuk is als je niet mee kan, maar het nog erger wordt als je je inschrijvingsgeld niet kan terugkrijgen. We raden je dan ook aan een annuleringsverzekering te nemen. Het is niet duur en je kunt er heel wat geld mee besparen.

Dankzij onze annuleringsverzekering krijg je bij annulering, met een geldige annuleringsreden, 100% van je inschrijvingsgeld (minus de kosten van de annuleringsverzekering) terug. Binnen deze annuleringsredenen vallen onder andere ziekte (positieve coronatest) en een quarantaineverplichting.

Mocht je geen geldige annuleringsreden hebben, maar toch willen annuleren, heb je dankzij onze verzekering recht op een teruggave van 60% van je inschrijvingsgeld (minus de kosten van de annuleringsverzekering).
Je vindt alle informatie en de geldige annuleringsredenen terug in onze annuleringsvoorwaarden via: https://travelbase.eu/u/source/cancellation/summer/conditions-nl.pdf.

Hoe gaat de Sail Trip om met eventuele maatregelen?
De Sail trip zal alle nodige maatregelen nemen om een veilige vakantie te waarborgen. Mochten er deze zomer nog beperkende maatregelen gelden dan zal het het event hier, net als voorgaande jaren, uiteraard goed op worden ingericht.

Toch nog vragen?
Heb je toch nog vragen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Stel je vragen via info@thesailtrip.com
Wie is mijn skipper?

Als je geen Klein Vaarbewijs 2 hebt dan moet je verplicht een schipper meenemen. We hebben Nederlands, of Engelstalige, ervaren schippers die de regio zeer goed kennen en jou ook de kneepjes van het zeilvak kunnen aanleren. De schipper slaapt aan boord van de zeilboot.

The Sail Trip Shuttle
Zowel aan de luchthaven van Zadar als van Split is er een Sail Trip shuttle beschikbaar. Na inschrijving kun je (tot een week voor vertrek) je vluchtgegevens doorsturen. Wij zorgen er dan voor dat er iemand je van de luchthaven rechtstreeks naar de boot brengt. De Shuttle van Trogir kost 35€, shuttle van Zadar kost 55€.
Leren zeilen?
Als je nog niet kunt zeilen dan zul je in de week tijd genoeg hebben om veel over zeilen te leren. Een officieel zeilbrevet krijg je niet, maar je zult wel de nodige ervaring hebben om daar later verder op te bouwen.
Eten en drinken?
Op elke plek dat we aanmeren vind je wel een gezellige restaurantje met heerlijke Kroatische gerechten. Je kan ook gewoon boodschappen doen in de haven en gezellig zelf koken op de boot.
Wat is het doelpubliek?
De zeilers die meegaan met The Sail Trip zijn tussen de 21 en de 35 jaar oud uit Nederland en België.

Volg ons op Instagram

@lesailtrip

Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip
Instagram picture The Sail Trip